fredag, augusti 14, 2020

Detta inlägg är ett betald inlägg och görs i samarbete med de börsnoterade företagen och / eller deras produkter. Alla hyperlänkar betalas därför hyperlänkar.

Den perfekta julklappen till mamma

Detta inlägg är ett betald inlägg och görs i samarbete med de börsnoterade företagen och / eller deras produkter. Alla hyperlänkar betalas därför hyperlänkar.

Att hitta en perfekt present till sin mamma är alltid lika svårt! De flesta mammor verkar redan ha det mesta och ändå behöver vi hitta på något fint och personligt att ge i gåva till morsdag, jul och födelsedag. För att underlätta ditt julhandlande i år har vi sammanställt en lista på perfekta julklappar, som vi tror att de flesta mammor kommer att uppskatta!

  1. Personlig gåva med bild

Visste du att du kan trycka tröjor, kaffekoppar eller till och med strumpor med en valfri bild eller motiv. Har du en fin bild på er familj, ett roligt foto på ert husdjur eller något annat motiv som din mamma bara älskar? Tryck en kopp med bilden, så får hon njuta av den varje gång hon dricker sitt morgonkaffe eller tar en fikapaus på jobbet. Du kan även beställa hela fotoalbum, en canvastavla eller en almanacka för det kommande året med dina egna foton!

  1. Presentkorg

En personlig present som kan göras i många variationer är en korg fylld med många mindre föremål. Fyll en vacker låda eller korg med produkter som passar i badrummet, som väldoftande handgjorda tvålar, doftljus eller naturvänlig duschkräm eller lotion. Du kan även lägga till en bambutandborste, ett vackert hårspänne eller handdukar. Om du hellre ger henne produkter för köket kan du plocka ner en lyxig olivolja, kryddor, vackra servetter och servettringar eller andra köksartiklar som en ostbricka eller salladsbestick.

  1. En bok

En bok är alltid en utmärkt present och det finns mängder av olika sorters böcker att välja mellan! Gå till en större bokhandel och välj bland allt från skönlitteratur, deckare och självbiografier till kokbäcker med exotiska recept, inredningsböcker med vackra bilder eller pysselböcker om hon tycker om att handarbeta.

Om du fortfarande känner dig tveksam på vad du ska köpa till din mamma i julklapp finns det många fler fantastiska presenttips här!

Föregående artikelBudgetvänlig födelsedagsfest

Must Read

Den perfekta julklappen till mamma

Att hitta en perfekt present till sin mamma är alltid lika svårt! De flesta mammor verkar redan ha det mesta och ändå behöver vi...

Budgetvänlig födelsedagsfest

Har du tänkt överraska en vän eller familjemedlem på födelsedagen, men har en väldigt låg budget? Oroa dig inte, för här delar vi med...

Kontrollera motorns kamkedja

Det är många delar i en bil som kan gå sönder. Det vanligaste är stenskott på vindrutan, en repa i lacken eller en lykta...