söndag, september 27, 2020

Detta inlägg är ett betald inlägg och görs i samarbete med de börsnoterade företagen och / eller deras produkter. Alla hyperlänkar betalas därför hyperlänkar.

Flytta enkelt och smidigt

Detta inlägg är ett betald inlägg och görs i samarbete med de börsnoterade företagen och / eller deras produkter. Alla hyperlänkar betalas därför hyperlänkar.

Har du köpt en ny lägenhet behöver du bestämma hur du ska göra med flytten. Mäktar du med det själv eller behöver du hjälp av vänner och familj? Ett ännu enklare sätt är att ta hjälp av en flyttfirma. De är experter på allt som har med flytt att göra och kan snabbt och enkelt göra jobbet. På https://www.dinflytt.se/ finns tips och information kring hur man hittar en bra flyttfirma.

Finns gott om oseriösa företag

Självfallet vill du hitta ett seriöst och duktigt flyttföretag. Tyvärr finns det gott om oseriösa bolag. Det kan vara företag som om inte har de rätta tillstånden eller har några försäkringar. Dessa typer av företag kännetecknas av att de talar gott om sig själva men inte levererar arbete på i närheten av samma nivå. Det är ofta dessa företag som har overkligt låga priser och lovar för mycket men håller inte sina löften.

Research om flyttföretaget

Undvik dessa fällor genom att göra din research. När du börjar kolla efter flyttföretag, ta in offerter från flera olika firmor. Be också om företagens organisationsnummer för att kontrollera det mot myndigheter. Företag som inte vill uppge sitt organisationsnummer bör du undvika – ett tydligt tecken på att de döljer något. Kolla också upp deras kontaktuppgifter. Är de svåra att nå på telefon är det ytterligare ett varningstecken.

För billigt för att vara sant

Företag som lockar med för låga priser bör du också undvika. Är det för bra för att vara sant är det oftast det. Företag som erbjuder sina tjänster för 400 kr i timmen eller lägre är oftast för billigt för att vara ett seriöst företag.

Tydliga instruktioner gör det lättare

När du väl hittat en flyttfirma som känns seriöst behöver du kommunicera med dem exakt vad du vill ha utfört. Desto noggrannare instruktioner du kan ge desto bättre kan firman uppskatta den totala kostnaden.

Must Read

Förvaring av vinflaskor för den moderna familjen

Att ha ett förråd med vin eller en vinkällare hemma blir allt mer populärt. Idag finns det massor av varianter att välja mellan när...

Inred din altan med ett vackert utebord

Att kunna använda sin uteplats så mycket som möjligt och på så många sätt som möjligt är guld värt. Till exempel kan det vara...

Den perfekta julklappen till mamma

Att hitta en perfekt present till sin mamma är alltid lika svårt! De flesta mammor verkar redan ha det mesta och ändå behöver vi...