Gör roliga figurer med krympplast

0
315

Detta inlägg är ett betald inlägg och görs i samarbete med de börsnoterade företagen och / eller deras produkter. Alla hyperlänkar betalas därför hyperlänkar.

Älskar du att arbeta och pilla med fingrarna? Hitta på nya saker att göra och smycka ut dina väskor och ditt hem med dina saker. Det finns så många fina saker man kan göra. Vill du göra en egen personlig liten nyckelring? Med dem mönster och färger som du gillar att ha. Allt det är möjligt att göra med krympplast.

Det behöver inte vara svårt att pyssla ibland kan det vara skönt att ha något enkelt att göra. Som bara klippa efter ett mönster. Pyssel finns det i mängder så varför inte testa dig fram på vad du tycker om?

Låt fantasin flöda

Det finns inga regler med vad man ska göra. Vill du göra ett eget mönster och sätta på din väska? Gör det. Med hjälp av krympplast kan du få fram fina mönster som du kan fästa på din väska, plånbok eller andra ställen. Det finns färdiga mönster du kan köpa. Dem är redo att göras iordning och sättas där du vill.

Vill du göra ett eget mönster kan du även köpa en helt orörd krympplast och göra ditt mönster på. Du dekorerar din krympplast med färgblyerts på dess matta sida. Det finns olika sorters pennor man kan använda sig av.

Krymper dem i ugnen

Funderar ni över namnet krympplast? Då behöver ni inte fundera längre. Det är precis som det låter, plast som krymper. Genom att stoppa det i ugnen på cirka 170 grader, krymper den till 40% av sin storlek. Namnet har den fått av en bra anledning med andra ord. Har du inte redan testat använda krympplast, så testa det.

Det kan bli en rolig hobby för hela familjen. Låt barnen dekorera sina egna väskor, gör dem personliga med en extra personlig touch. Med krympplast på väskan finns det ingen risk att någon tar fel på vems väska det är.