lördag, november 28, 2020

Detta inlägg är ett betald inlägg och görs i samarbete med de börsnoterade företagen och / eller deras produkter. Alla hyperlänkar betalas därför hyperlänkar.

Inred din altan med ett vackert utebord

Detta inlägg är ett betald inlägg och görs i samarbete med de börsnoterade företagen och / eller deras produkter. Alla hyperlänkar betalas därför hyperlänkar.

Att kunna använda sin uteplats så mycket som möjligt och på så många sätt som möjligt är guld värt. Till exempel kan det vara fantastiskt att kunna samla många vänner och släktingar runt ett stort bord, en vacker sommarkväll. Det finns massor av olika utebord att välja mellan, så chanserna att du hittar ett som passar dina behov är stora.

Här kommer vi tipsa om lite olika utebord som kan passa de flesta. Så läs vidare om du är intresserad av hur du kan inreda din altan eller uteplats på bästa sätt. Köp utebord här om du kommer fram till att du behöver ett nytt. Där finns ett stort utbud och priserna är riktigt bra!

Ett större utebord

Är ni många i familjen eller brukar ni har mycket gäster? Då kan det vara aktuellt att titta närmare på ett större utebord. Det finns varianter med utdragsskiva, men det finns även sådana som alltid är stora.

Kom ihåg att det är skillnad på ett bord som klarar att stå ute i regn och rusk – och ett som måste stå under tak. Så funderar över användningsområden och behov innan du väljer utebord. Ett utebord kan vara tillverkat i en rad olika material, bland annat plast, trä eller rotting. Beroende på vilket material du väljer så kommer bordet tåla olika mycket.

Ett slitstarkt utebord

Har du många barn hemma och kommer använda bordet mycket så är det viktigt att det är slitstarkt och klarar att stå emot en del. Annars kommer det att vara slitet och fult efter några år. Fundera också på vilken stil ditt bord ska ha. Det är viktigt att det passar ihop med din övriga inredning på altanen eller uteplatsen för att det ska bli så trivsamt som möjligt att vistas där. Lycka till med ditt köp av utebord!

Must Read

Vad ska man ha på sig på julafton?

Högtider är ju speciella och en tid då man gärna vill klä upp sig fint. Julafton är en sådan högtid, där man kanske vill...

Mössor med tryck är perfekta för den moderna familjen

En mössa är oftast bra för att hålla huvudet varmt. Det sägs ju det att om huvudet är varmt, så kommer resten av kroppen...

Förvara smart i ditt moderna sovrum

Hur ser ett modernt sovrum ut? Ja, svaret är inte entydigt. Begreppet ”modernt” har många betydelser. Allt från luftiga, vita sovrum till svartgråa mystiska...