tisdag, juni 22, 2021

Detta inlägg är ett betald inlägg och görs i samarbete med de börsnoterade företagen och / eller deras produkter. Alla hyperlänkar betalas därför hyperlänkar.

Med en privatlärare i läxhjälp från Allakando återfår elever sin studiemotivation

Detta inlägg är ett betald inlägg och görs i samarbete med de börsnoterade företagen och / eller deras produkter. Alla hyperlänkar betalas därför hyperlänkar.

För gymnasieelever och en del grundskoleelever har de fått ställa om och genomför sin skolgång på distans på grund av den rådande situationen. När man inte befinner sig i den miljön man är van vid, har behövt ändra på sin dagliga rutin samtidigt som man bokstavligen befinner sig i en mörkare tid på året är det en utmaning att hålla uppe studiemotivationen. Med hjälp av en studiecoach i läxhjälp från utbildningsorganisationen Allakando så kan eleverna bli motiverade och få igång en god rutin med sina studier.  

Läxhjälp Stockholm med utbildade studiecoacher 

Befinner man sig i Stockholm eller angränsande områden så finns det en god chans att få hjälp av en studiecoach som bor nära en. Läxhjälp Stockholm tillsammans med övriga storstäder har oftast flest studiecoacher och har länge varit områden där det är flest elever som söker sig till läxhjälp. 

 

Även om de är områden med flest studiecoacher så går det att få studiehjälp i många andra städer. Organisationen har tusentals anställda privatlärare som alla bor i olika städer och orter. Man kan alltid gå in på hemsidan och söka efter sin stad, eller ta kontakt med företaget direkt för att fråga. 

Läxhjälp på distans — ett populärt alternativ 

Att ge läxhjälp på distans är inget nytt för organisationen. Allakando har mycket god erfarenhet av detta då det har funnit med som alternativ sedan de grundades 2007. Med tanke på att man ska försöka minska smittspridningen så kan läxhjälp online vara ett smidigt alternativ. Då får eleven hjälp oavsett vart han eller hon befinner sig. 

 

Med online alternativet så kommer man kunna mötas i ett virtuellt klassrum och använda sig av en virtuell whiteboard som hjälpmedel om man vill. Av de som har och fortfarande använder sig av denna metod tycker det är ett minst lika smidigt sätt som om man hade haft en fysisk lektion. 

Personligt utvald studiecoach i läxhjälp

Läxhjälpsorganisationen vet att det är viktigt att eleven känner sig bekväm med sin studiecoach och att de har en god personkemi. Det är hela poängen med personlig läxhjälp. Studiecoachen har naturligtvis alltid kunskaperna som eleven efterfrågar, men det som gör studiehjälpen så bra är att det finns en god koppling mellan eleven och studiecoachen.

Organisationen ser därmed till att ta reda på om man har några preferenser eller önskemål kring sin studiecoach, exempelvis att han eller hon ska gärna vara energisk. Med vetskapen om vad för kurs man behöver ha hjälp med, vad man skulle föredra för studiecoach kommer arbetet sätta igång där utbildningsspecialisten ser till att matcha en som möter just elevens behov.

Läxhjälp i alla skolämnen 

Varje elev är unik och man kan behöva hjälp med olika ämnen. Läxhjälpsorganisationen ger hjälp till eleverna oavsett skolämne och utbildningsnivå. Det finns studiecoacher för olika språk, som kan lära ut inom naturvetenskapliga ämnen eller samhällsvetenskapliga med mera. Mattehjälp och en mattelärare är något som en stor skara elever brukar fråga om och det finns oftast många studiecoacher för detta ämnet. 

 

Must Read

Vad är en scanner?

Scannern är egentligen inte en ny uppfinning. Den finns sedan 1957 då Russell Kirsch först kom på hur man kan scanna bilder. Vad är en...

Trygg och säker Nanny löser vardagspusslet

Att vara förälder är underbart men ibland kan det kännas som att livspusslet inte går att få ihop. Jobb, skola, träningar, körningar, matlagning och...

Saker till bebis – att köpa innan barnet kommer

Är det kanske så att du är gravid med första barnet? Då kanske du funderar på vad det är du behöver köpa hem innan...