lördag, november 28, 2020

Detta inlägg är ett betald inlägg och görs i samarbete med de börsnoterade företagen och / eller deras produkter. Alla hyperlänkar betalas därför hyperlänkar.

Moderna lösningar för hallen – för hela familjen

Detta inlägg är ett betald inlägg och görs i samarbete med de börsnoterade företagen och / eller deras produkter. Alla hyperlänkar betalas därför hyperlänkar.

Hallen är oerhört viktig i en bostad. Det är det första du ser när du kommer in i ditt hus eller din lägenhet. Dessutom är det det första som dina besökare och gäster ser. Så du vill ha en välkomnande och fin hall som blir det första positiva intrycket av din bostad. Men hallen ska också vara funktionell och fungera för de behov som finns kopplade till utrymmet.

I hög grad handlar det om att ha bra utrymmen för att hänga upp kläder och ställa undan skor och liknande. När det gäller exempelvis hängare till hallen och andra praktiska redskap för att kunna hänga undan kläder så hittar du ett brett utbud på nätet. Har du en trång hall är det extra viktigt att vara smart när du funderar på förvaringslösningar. Så tänk efter före och lägg gärna lite tid på att jämföra olika lösningar när det gäller förvaring till hallen.

En garderob

Det bästa är om du kan ha en skjutgarderob eller liknande lösning i hallen där du kan få undan allt som du inte vill ska synas. Men om du inte har plats för en stor garderob kan det fungera med något mindre. Det finns exempelvis mindre skoskåp som du kan använda för förvaring av även ytterkläder och andra saker.

Hyllor på väggarna

Sätt upp hyllor på väggarna och se till att du nyttjar höjden i hallen. Det är ett modernt och smart sätt att verkligen nyttja hallen till max.

Det gäller att vara smart när du inreder hallen – så ha inte för bråttom utan låt det ta tid. Kanske kan du efter ett tag komma på lösningar som du inte hade tänkt på från början. Därför är det bra att prova sig fram och se vad som fungerar för dig. Och glöm inte barnen! De kan behöva krokar i lägre höjd!

Must Read

Vad ska man ha på sig på julafton?

Högtider är ju speciella och en tid då man gärna vill klä upp sig fint. Julafton är en sådan högtid, där man kanske vill...

Mössor med tryck är perfekta för den moderna familjen

En mössa är oftast bra för att hålla huvudet varmt. Det sägs ju det att om huvudet är varmt, så kommer resten av kroppen...

Förvara smart i ditt moderna sovrum

Hur ser ett modernt sovrum ut? Ja, svaret är inte entydigt. Begreppet ”modernt” har många betydelser. Allt från luftiga, vita sovrum till svartgråa mystiska...