söndag, oktober 25, 2020

Detta inlägg är ett betald inlägg och görs i samarbete med de börsnoterade företagen och / eller deras produkter. Alla hyperlänkar betalas därför hyperlänkar.

“Nya” sneakers nästan gratis

Detta inlägg är ett betald inlägg och görs i samarbete med de börsnoterade företagen och / eller deras produkter. Alla hyperlänkar betalas därför hyperlänkar.

Köper du också skor även om det inte är nödvändigt? Om du gör det är du precis som många andra, men det behöver inte vara så, och det finns ett enkelt sätt att spara mycket pengar.

En ofta översedd detalj, är att man kan öka skornas livslängd genom att byta skosnören. Nya skosnören kan ofta lyfta utseendet, och förbättra komforten på gamla skor – framförallt om när det är skosnören av god kvalitet. Det är numera lättare än någonsin förr att skaffa nya skosnören till just det skor man önskar nya snören till. Du kan surfa in på feetunique.se och några klick och ett par dagar senare har du just de skosnören du behöver i handen. Detta till konkurrenskraftiga priser dessutom.

Smart lösning till alla sneakers 

Allt fler älskar att gå rund i sneakers, kanske eftersom de har en bra balans mellan komfort och moderiktigt utseende. De flesta tycker dock att det är bökigt att knyta dem, och går därför runt med dem mer eller mindre oknutna. Numera finns det dock en smartare lösning, nämligen knytfira skosnören i silikon. Dessa förvandlar sneakers och sportskor till slip-ons utan att förstöra skons form och komfort. De passar som sådan nästan alla skor och finns i en mängd olika färger. Många barn tycker att det är krångligt att knyta vanliga skosnören, och till barnaskor kan därför knytfira snören göra att de snabbare kan komma ut och leka.

Nytt utseende och uttryck

Färg och form på skosnören påverkar i hög grad skors utseende och det uttryck de får. Färgen på skosnörena kan skapa livfullhet i annars tråkiga standarskor och gör dem unika. Dessutom kan färg och form avgöra hur bra skorna passar eller inte passar till ett visst set kläder. Om man önskar att ge sina skor ett unikt, men samtidigt väldigt exklusivt utseende, kan man exempelvis få skosnören i guld eller -silverfärg. Man kan få snörens som glittrar och ja egentligen är det bara fantasin som sätter gränser för den prägel man kan sätta på sina skor med nya och unika skosnören.

Must Read

Förvara smart i ditt moderna sovrum

Hur ser ett modernt sovrum ut? Ja, svaret är inte entydigt. Begreppet ”modernt” har många betydelser. Allt från luftiga, vita sovrum till svartgråa mystiska...

Software för personaladministration

Letar du efter mjukvara för personaladministration? Då har du kommit till rätt plats! Här kommer vi tipsa om vad du bör tänka på när...

Badrumsmöbler och badrumsinredning för den moderna familjen

Om du letar efter riktigt bra och högkvalitativa badrumsmöbler för den moderna familjen så har du hittat rätt. Här kommer vi tipsa om vad...