Så får du din bebis att sova bättre

0
542

Detta inlägg är ett betald inlägg och görs i samarbete med de börsnoterade företagen och / eller deras produkter. Alla hyperlänkar betalas därför hyperlänkar.

Sover din lilla baby dåligt? Vaknar han eller hon stup i kvarten vilket gör att din sömn också störs? Ett inte alltför ovanligt problem som de flesta nyblivna föräldrar känner igen, Men det behöver inte vara så – lösningen heter Moonboon baby studio!

Hos Moonboon hittar du allt du behöver för att din älskade baby ska få tillräckligt med sömn utan att du själv sliter ut dig!

Betydelsen av Moonboon

Märket Moonboon är skapat av Marie och Adam som fick inspirationen till allt detta då de själva blev föräldrar. Moon står för månen, natten, sömnen men även drömmarna och äventyren! Boon betyder välsignelse och tur. Boon innefattar allt det goda i livet!

På deras hemsida moonboon baby studio säljer de produkter som alla nyblivna föräldrar ha nytta av. Kolla in deras utbud och få en lugnare vardag.

GOTS – certifierade produkter

Du som är ute efter endast det bästa till din lilla baby har äntligen hittat rätt! Moonboon erbjuder endast produkter tillverkade av organiska och hållbara material.

Inga kemikalier används i tillverkningen då endast det bästa är gott nog för de små underverken!

Exlusiva produkter

Du kan endast köpa dessa produkter via Moonboons hemsida. Alla produkter är skapade i Danmark och kontrollerade av grundarna själva.

Laura Faurschou och CB Svendsen är några av alla välkända designers som har hjälp till i framställningen av Moonboons produkter.

Får du aldrig vila?

Du som har en liten baby vet säkert redan om att små barn vill hållas om då de sover och att de gärna vill att föräldern står upp under hela tuppluren. Det kan såklart väldigt tröttsamt!

Ett smart tips kan vara att investera i en vaggmotor. Du får du tid över till att göra annat medan motorn tar om vaggandet så att din lilla bebis lugnt kan sova vidare. Varför inte göra andra sysslor i närheten av din bebis? Effektivisera din vardag!