söndag, oktober 17, 2021

Detta inlägg är ett betald inlägg och görs i samarbete med de börsnoterade företagen och / eller deras produkter. Alla hyperlänkar betalas därför hyperlänkar.

Satsa på ekologisk hudvård

Detta inlägg är ett betald inlägg och görs i samarbete med de börsnoterade företagen och / eller deras produkter. Alla hyperlänkar betalas därför hyperlänkar.

Att köpa ekologiskt är smart, oavsett om det är livsmedel eller hudvård. Det eftersom det är bra för miljön. För att något ska få kallas ekologiskt så ska det vara framtaget utan att det finns några syntetiska bekämpningsmedel eller konstgödsel. En ekologisk produkt innehåller färre gifter än ”vanliga” produkter. Ekologiska produkter är även tillverkat på ingredienser som är växtbaserade. Ekologiska produkter inom hudvård är fria från syntetiska ämnen. De innehåller därmed inga mineraloljor, SLS eller silikoner. En bra hudvårdsserie som är så att säga ecologic skin care är c/o Gerd. Dessa produkter kan du hitta hos PiggaButiken.

Tre fördelar med ekologisk hudvård

Att satsa på ekologiska skönhetsprodukter eller hudvård har många fördelar. Dels är det snällt både mot din hud och miljön. Det eftersom ekologisk hudvård är fritt från en massa syntetiska och giftiga ämnen. Du gör en stor tjänst för miljön och klimatet samt att det även ger dig en bra mycket bättre kontroll på vad det faktiskt är du smörjer in på din kropp.

En annan fördel med att använda ekologisk hudvård är att ingredienser som är naturliga och växtbaserade är bättre för huden. De så att säga samverkar på ett långsiktigt sätt med din hud.

En tredje fördel är att ekologiska hudvårdsmärken ofta så att säga har ett helhetstänk kring detta med miljöpåverkan. Ofta är även förpackningar ekologiska samt transporterna av dem även eko-vänliga.

Hudvård med ekologiska ingredienser

En mycket bra hudvårdsserie som är ekologisk, det är C/O Gerd. De har producerat olika skönhetsprodukter som är ekologiska sedan 2008. Alla deras produkter är helt fria från parabener, mineraloljor och PEG-ämne. De har idag produkter i tre grupper. Det finns de som är ekologiska, de som är vilt växande och de som har processade ingredienserna. Många av de ingredienser som finns i dessa produkter är bär och växter som växer vilt uppe i Lappland.

Must Read

Vem gillar inte Super Mario?

Super Mario är en datorspelsserie som sedan även kom att få en massa spin-offs och prylar med samma tema. Marioserien består av många olika...

Jämför kreditkort för att hitta ett som passar dig

Du kanske har funderingar på att skaffa dig ett kreditkort? Det finns ju idag rätt många olika varianter av dessa så väl som det...

Anebyhus hustillverkare uppfyller drömmen om ett unikt hus

  Vill du ha ett alldeles eget hus som är uppbyggt bara för dig? Då ska du fortsätta läsa här. Den perfekta lösningen för dig,...