söndag, oktober 17, 2021

Detta inlägg är ett betald inlägg och görs i samarbete med de börsnoterade företagen och / eller deras produkter. Alla hyperlänkar betalas därför hyperlänkar.

Software för personaladministration

Detta inlägg är ett betald inlägg och görs i samarbete med de börsnoterade företagen och / eller deras produkter. Alla hyperlänkar betalas därför hyperlänkar.

Letar du efter mjukvara för personaladministration? Då har du kommit till rätt plats! Här kommer vi tipsa om vad du bör tänka på när du köper in programvara för att hantera personal och vilka fördelar det finns med att ha ett bra system för personaladministration.

TimePlan

När det gäller personaladministration så finns det ett brett utbud på marknaden med olika mjukvaror för att hantera allt det som rör personalen. Du hittar exempelvis programvaran TimePlan som är ett komplett workforce management-system, som hjälper dig med digitalisering och struktur av HR-uppgifter. Detta omfattar allt från personal och medarbetarutveckling till nyckeltal, personalsammansättning och sjukdom.

När en medarbetare anställs så sparar TimePlan avtalet tillsammans med andra viktiga uppgifter om medarbetaren i systemet. Anteckningar från exempelvis medarbetarsamtal kan också sparas i en elektronisk journal. Med TimePlan säkrar du att alla lokala avtal följs, och att verksamhetens strategi och interna policys efterlevs. TimePlan finns på 16 språk och du växlar enkelt mellan de olika språken.

Fördelar med software för personaladministration

Det är säkert lätt att förstå att det finns stora fördelar med att ha ett system för att hantera det som rör personalen inom verksamheten. Det blir effektivare, enklare och chanserna att göra rätt ökar. Ni kommer spara mycket tid och det kommer göra att ni får mer tid över till det som ni verkligen vill ägna er åt – er kärnverksamhet.

Jämför olika system på marknaden innan ni bestämmer vilket ni ska välja. Och fundera noga över hur era behov ser ut. Det finns verkligen fördelar med att fundera över hur ni ska hantera er personaladministration – kanske är det läge att ta klivet in i en modernare och enklare värld där ni hanterar personaladministration med hjälp av smidig och enkel mjukvara. Lycka till med att effektivisera er personaladministration med hjälp av modern mjukvara för såväl PC som Mac!

Must Read

Vem gillar inte Super Mario?

Super Mario är en datorspelsserie som sedan även kom att få en massa spin-offs och prylar med samma tema. Marioserien består av många olika...

Jämför kreditkort för att hitta ett som passar dig

Du kanske har funderingar på att skaffa dig ett kreditkort? Det finns ju idag rätt många olika varianter av dessa så väl som det...

Anebyhus hustillverkare uppfyller drömmen om ett unikt hus

  Vill du ha ett alldeles eget hus som är uppbyggt bara för dig? Då ska du fortsätta läsa här. Den perfekta lösningen för dig,...