tisdag, september 21, 2021

Detta inlägg är ett betald inlägg och görs i samarbete med de börsnoterade företagen och / eller deras produkter. Alla hyperlänkar betalas därför hyperlänkar.

Trygg och säker Nanny löser vardagspusslet

Detta inlägg är ett betald inlägg och görs i samarbete med de börsnoterade företagen och / eller deras produkter. Alla hyperlänkar betalas därför hyperlänkar.

Att vara förälder är underbart men ibland kan det kännas som att livspusslet inte går att få ihop. Jobb, skola, träningar, körningar, matlagning och allt vad vardagen innebär kan skapa en känsla hos många föräldrar att för lite uppmärksamhet ges till barnen. Lösningen på detta kan vara en professionell barnvakt.

Lös livspusslet med en nanny

Det är inte ovanligt för föräldrar att ta hjälp av en barnvakt. Många familjer befinner sig i liknande situationer där vardagen bara känns alltför stressig. Detta är inte konstigt, – snarare helt normalt. Dygnet består trots allt bara av 24 timmar.

Liten hjälp som exempelvis hämtning och lämning kan göra stor skillnad. En nanny kan få vardagen att kännas enklare för er föräldrar samtidigt som barnen får ha extra kul under dagarna! Det behövs inte mycket. Små saker kan göra stor skillnad.

Trygg och säker nanny för hela familjen

myNanny jobbar stenhårt med att erbjuda barnvakter för att familjer ska känna sig trygga. Alla barnpassare bakgrundkontrolleras och är utbildade i säkerhet, pedagogik och HLR. De genomgår intervjuer och gedigna tester för att sedan matchas med just er situation och era behov. Familjen får en personlig Nanny som är samma varje gång.

Organisationens mål är alltid att familjer ska få en trygg och säker barnflicka, som barnen har roligt tillsammans med.

myNanny erbjuder även en första prova-på-träff utan bindning där ni som familj får lära känna er barnvakt mer. Skulle personen inte passa, hittar organisationen en enkelt en ny. Med myNanny får er Nanny en vit lön och en gedigen merit för framtiden!

Nanny var räddningen för familjen Fjällgrens vardag

Innan familjen Fjällgren kontaktade myNanny hade de svårt att få ihop vardagen. De kände att de behövde avlastning både för deras egen del men också för barnens skull.

Mamma Cecilia berättar om deras barnvakt i Västerås:

“Barnpassning från myNanny gör verkligen att vår vardag blir mycket enklare! Vi är trygga över att ha en professionell nanny som ger så mycket glädje till våra barn Teo och Julia. Vi bor i en mindre ort och det är fantastiskt att myNanny hjälper familjer även här. Vi är väldigt glada och barnen vill aldrig att vår nanny Anna ska gå hem!”

Kort om myNanny

Organisationen finns i hela Sverige oavsett vart ni bor. Störst är organisationen i Stockholm, Göteborg och Malmö, –men finns även i mindre städer och orter. Just nu är det exempelvis vanligt med en barnvakter i Göteborg och barnvakter i Jönköping.

För att underlätta föräldrars vardag erbjuds barnpassare på heltid, deltid eller sporadiskt, kvällar och helger. En barnflicka från myNanny har erfarenhet av att passa barn i alla åldrar.

Känner ni ett behov av barnpassning som ger lite extra glädje till hela familjen och som främst hade underlättat vardagen? Besök myNannys hemsida eller ring 0775 – 88 80 08 för att kontakta direkt.

Must Read

Gör roliga figurer med krympplast

Älskar du att arbeta och pilla med fingrarna? Hitta på nya saker att göra och smycka ut dina väskor och ditt hem med dina...

Satsa på ekologisk hudvård

Att köpa ekologiskt är smart, oavsett om det är livsmedel eller hudvård. Det eftersom det är bra för miljön. För att något ska få...

Vad är en scanner?

Scannern är egentligen inte en ny uppfinning. Den finns sedan 1957 då Russell Kirsch först kom på hur man kan scanna bilder. Vad är en...